Kleine nederlaag voor Ollandia

10 september 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
10 september 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Kleine nederlaag voor Ollandia

Ollandia heeft een nipte thuisnederlaag geleden tegen 4e klasser ELI uit Lieshout. Het 1ste half uur was daar niets van te zien want Ollandia was de bovenliggende partij met diverse mooie kansen. Het spel zag er bij vlagen goed uit waarbij we er voetballend prima uitkwamen. Dit leidde dan ook terecht naar de 1-0 voorsprong. Een mooie aanval over rechts waarbij Stefan Erven de bal terug legde op broer Robert die goed inschoot maar toch via de keeper terug het veld inkwam. Gelukkig stond Steven van Dijke op de goede plaats en knalde de bal tegen de touwen. Binnen 10 minuten had het 2-0 moeten staan want Ollandia kreeg een penalty toegewezen. Normaal gesproken een zekerheidje voor Steven van Dijke maar deze keer niet. De attente keeper wist de bal onder uit de hoek te plukken en bleef de 1-0 op het scorebord staan. Dit was de ommekeer in de wedstrijd. Eli kwam steeds meer in balbezit en werd dreigender, Ollandia moest verder terug en kwam veel minder aan aanvallen toe. Doordat het van Ollandia kant ook nog wat slordiger werd was het niet verrassend dat Eli wist te scoren en we met 1-1 gingen rusten.

Na rust hetzelfde spelbeeld als het laatste kwartier voor de rust. Eli kwam dan ook verdiend op een 1-2 voorsprong na fout uitverdedigen van onze laatste man en de Eli spits bekwaam deze kans afmaakte. Ook hierna bleef Eli de bovenliggende partij zonder tot grote kansen te komen. Maar na 20 minuten in de 2e helft zagen we Ollandia weer langzaam beter in de wedstrijd komen, werd er weer wat meer druk naar voren gezet en kwamen we weer geregeld dreigend voor het doel. We kwamen dan ook terecht weer op gelijke hoogte maar de scheidsrechter keurde het zuivere doelpunt toch nog af nadat hij de assistent scheidsrechter van Eli had geraadpleegd, jammer! Hierna kregen we nog een paar mooie kansjes maar werd er niet meer gescoord. Eindstand 1-2 maar ook veel mooie momenten gezien waarop met vertrouwen verder geborduurd kan worden.

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.