Zuur verlies voor Ollandia tegen Boskant

16 september 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
16 september 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Zuur verlies voor Ollandia tegen Boskant

Het is het verhaal een beetje van de bekerwedstrijden. Redelijk tot goed voetballen, gelijkwaardig met voldoende kansen op de overwinning en.. aan het einde steeds met lege handen staan. Ollandia – Boskant was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Twee ploegen die hard werkte, fel in de duels waren, gelijkwaardig aan elkaar en beiden soms ook erg slordig in de passing. Het was al in de 2e minuut dat Boskant door slordigheid van Ollandia een grote kans kreeg. Gelukkig was de afwerking matig en bleef de startscore op het bord staan. Gaandeweg de eerst helft kregen beide teams wat kansen maar kwamen ze niet tot scoren. De supporters staan op het punt om met een 0-0 stand de koffie op te gaan zoeken want het scorebord geeft al de 45 minuten aan. Helaas voor Olland dacht Boskant in de persoon van Joris van der Heijden anders over want een zwak uitverdedigde bal werd met een hard schot in het doel gewerkt. Een domper voor Ollandia.

Maar we hoefde niet lang op de gelijkmaker te wachten want het was in de 48e minuut dat Remco Voets een vrije trap richting de rechter bovenhoek stuurde die door Tom van der Heijden, keeper van Boskant, uit het doel werd gestompt maar voor de voeten van Gerbe Voets kwam die dit buitenkansje beheerst afmaakte, 1-1. Hierna bleef het op en neer gaan met soms mooie en felle duels maar ook soms met slordigheden waar je het klamme zweet van uitbrak. Toch was het  Boskant die uiteindelijk aan het langste eind trok. Een vrije trap vanaf links werd bij de 2e paal ingebracht waar Emile van den Elsen, leunend op onze back Tom de Beer de bal in het doel kopte. Hierbij had Tom Wouters wat kordater op mogen treden evenals de over het algemeen goed leidende scheidsrechter de overtreding had moeten zien. Maar met zijn 17 jaren mag hij tevreden terugkijken op deze wedstrijd. En ondanks het 3e verlies heerst er toch vertrouwen bij de supporters voor de competitie want we hebben voldoende goede voetbalmomenten gezien de afgelopen weken. Tot zondag bij Ollandia – LSV en nadien samen naar de kermis!!

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.