Ruime zege Ollandia bij start competitie

24 september 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
24 september 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ruime zege Ollandia bij start competitie

Het was voor aanvang van de wedstrijd nog spannend of de wedstrijd wel doorgang zou vinden. De plassen water op diverse plekken op het veld deden vermoeden dat er een grote aanslag op de kwaliteit van het veld zou worden gedaan. Toch was de wens om te spelen groter dus werd er afgetrapt en achteraf bleek het veld ook minder geleden te hebben dan we hadden verwacht. En ja gelukkig ging de wedstrijd door want met 5-0 winnen in je eerst competitiewedstrijd is wel lekker. Ik heb begrepen dat we de afgelopen 4 jaar steeds onze eerste wedstrijd hebben verloren en dan is  zo’n overwinning natuurlijk uitstekend. Toch was Ollandia niet in goede doen! Het ontbrak aan voldoende scherpte en enige lichtzinnigheid leek er in het team te zitten. Maar dat zie je langs de lijn zo, in het veld zullen dat zeker anders beleven. Maar ondanks die lichzinnigheid kreeg Ollandia de beste kansen en was duidelijk de bovenliggende partij. Kansen werden er teveel gemist waardoor het bij de rust pas 1-0 stond door een doelpunt van Steven van Dijke in de 25e minuut. Steven wist een voorzet van Robert Erven perfect met het koppie af te maken. Zoals gezegd hadden we minimaal 3 keer moeten scoren en had ook LSV in de 1e helft een paar kleine kansjes. Ruststand 1-0.

Meteen na rust komt de verlossende 2e treffer. Remco Voets weet een voorzet van links met het hoofd af te ronden in de 48e minuut en was de wedstrijd gespeeld. Door wat slordigheden kreeg LSV toch nog een paar mogelijkheden voor de aansluitingstreffer maar die werden niet benut. De wedstrijd kabbelde op deze manier een beetje door en pas na 72 minuten kon Ollandia het overwicht in wat meer treffers uitdrukken. Achtereenvolgens scoorden Robert Erven in de 72 minuut, Steven van Dijke in de 75e minuut en Stan de Beer in de 88e minuut en stond de 5-0 op het scorebord. Toch werd deze sportieve wedstrijd afgesloten met rode en gele kaarten. Een speler van LSV vond het nodig een verloren duel met een kopstoot te beantwoorden. De reactie van de Ollandia speler was het wegduwen van deze speler . Hierdoor ontstond er een klein opstootje wat uiteindelijk dus resulteerde in 1 rode kaart voor LSV en 2 * geel voor Ollandia.
Volgende week zondag wacht de verre uitwedstrijd naar Baarle Nassau bij GLoria UC

Klik hier voor meer foto’s:

Comments are closed.