Ollandia doet weer mee met Rabo ClubSupport

6 september 2019
categorie: Nieuws
6 september 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia doet weer mee met Rabo ClubSupport

 

 

 

 

Beste Ollandia leden,

Wij nemen deel aan de Rabo ClubSupport 2019-2020 van Rabobank Hart van De Meierij.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van Rabobank Hart van De Meierij ontvangen rond 15 september 2019 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Vanaf  vrijdag 27 tot en met vrijdag 11 okotber brengen zij via een stemsite hun stemmen uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging.
Let op: alleen leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen. Als iemand klant is, is deze niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 22september lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de Rabobank website, onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’. We hopen dat alle leden van Ollandia die bij de Rabobank een rekening hebben en lid zijn hun stem op ons uitbrengen. Elke stem levert ons geld op! Iets wat we goed kunnen gebruiken
Alvast bedankt voor het straks uitbrengen van je stem.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.rabo-clubsupport.nl/hart-van-de-meierij/over-rabo-clubsupport

Bestuur v.v. Ollandia

Comments are closed.