Stem op Sv Olland bij de Rabo ClubSupport

5 september 2022
categorie: Nieuws
5 september 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Stem op Sv Olland bij de Rabo ClubSupport

Beste SV Olland leden,

Wij nemen deel aan de Rabo ClubSupport 2022-2023 van Rabobank Hart van De Meierij en hebben jouw stem hard nodig. Er moet nog heel veel gebeuren dus een financiële bijdrage kunnen wij en dus ook jij goed gebruiken

STEM OP SV OLLAND…

Breng jouw stem uit
Dit jaar gaat het stemmen op jouw favoriete club net even iets anders dan je van ons gewend bent. Je kunt tot en met 27 september direct via de Rabo App of via Internetbankieren je stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen, des te hoger het bedrag voor de club.

Zo werkt het stemmen
Stemmen via de Rabo App:
Log in op de app en ga naar ‘zelf regelen’ – ‘lidmaatschap’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’.Hierna kun je je stem uitbrengen op  3 clubs naar keuze. 1 stem per club.

Stemmen via Internetbankieren:
Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport. Rechts bovenaan zie je een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop en log dan in zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. Hierna kun je je stem uitbrengen op  3 clubs naar keuze. 1 stem per club. Let op…. de aanvraag is nog gedaan onder de oude verenigingsnamen Ollandia en Odisco. Dus zoek naar deze 2 verenigingen en breng je stem hierop uit. Samen komen ze dan terecht bij Sv Olland

Heb je geen toegang tot de Rabo App of Internetbankieren én heb je vorig jaar gestemd? Dan heb je schriftelijk bericht ontvangen over de stemprocedure.

Jouw stem is geld waard. Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Sv Olland

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.