Stem op Ollandia bij de Rabo ClubSupport

21 september 2021
categorie: Mededelingen, Nieuws
21 september 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Stem op Ollandia bij de Rabo ClubSupport

 

 

 

 

Beste Ollandia leden,

Wij nemen deel aan de Rabo ClubSupport 2021-2022 van Rabobank Hart van De Meierij en hebben jouw stem hard nodig. Corona slaat een flink gat in onze begroting en dus is deze financiële ondersteuning  erg welkom.

STEM OP OLLANDIA…

Breng jouw stem uit
Dit jaar gaat het stemmen op jouw favoriete club net even iets anders dan je van ons gewend bent. Je kunt tot en met 25 oktober direct via de Rabo App of via Internetbankieren je stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen, des te hoger het bedrag voor de club.

Zo werkt het stemmen
Stemmen via de Rabo App:
Log in op de app en ga naar ‘zelf regelen’ – ‘lidmaatschap’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’. Hierna kun je minimaal 3 en maximaal 5 deelnemende clubs selecteren waarop je wilt stemmen. Zodra je deze geselecteerd hebt, kan je over deze clubs je 5 stemmen verdelen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club.

Stemmen via Internetbankieren:
Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport. Rechts bovenaan zie je een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop en log dan in zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. Hierna kun je minimaal 3 en maximaal 5 deelnemende clubs selecteren waarop je wilt stemmen. Zodra je deze geselecteerd hebt, kan je over deze clubs je 5 stemmen verdelen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club.

Heb je geen toegang tot de Rabo App of Internetbankieren én heb je vorig jaar gestemd? Dan heb je schriftelijk bericht ontvangen over de stemprocedure.

Jouw stem is geld waard. Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Ollandia

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.