Sterk Ollandia wint overtuigend van OVV’67

21 oktober 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
21 oktober 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Sterk Ollandia wint overtuigend van OVV’67

Op een zonnig sportpark ontmoette Ollandia 1 afgelopen zondag OVV’67 1 uit Oosteind. De laatste weken kwam Ollandia in eerste instantie telkens op achterstand, waarna ze dat recht moesten zetten, om vervolgens de score uit te breiden en te winnen. Hier wilden ze geen gewoonte van maken en dus waren de woorden van keeper Tom Wouters niet mis bij aanvang van de wedstrijd. Hij zette zijn teamgenoten meteen op scherp en dat was in het veld ook te merken. Al meteen wist Ollandia kans na kans te creëren. Alleen hadden ze ook veel kansen nodig, totdat uiteindelijk Steven van Dijke in de 22e min de 1-0 op zijn naam wist te schrijven. Vervolgens liet Ollandia even de aandacht verslappen en daar maakte een spits van OVV’67 dankbaar gebruik van. Hij kreeg in de 32e alle ruimte op de rand van de 16m.  Ietwat gelukkig vloog de bal verrassend via de binnenkant paal in het doel en de stand was weer gelijk. 1-1. Het spel van Ollandia was in de resterende minuten van de eerste helft niet altijd even mooi om te zien, maar ze streden als collectief voor een voorsprong.

In de tweede helft trok een moedig Ollandia ten strijde. Ze eisten balbezit en werkten goed samen. In de 47e min zagen de vele toeschouwers dat Steven van Dijke de jacht richting het vijandelijk doel leidde. Met in zijn kielzog enkele medespelers wist hij prachtig de bal in het doel te schieten. 2-1! Deze goal gaf Ollandia vleugels en de goals vlogen de doelman van OVV’67 om de oren. In de 50e min wist Robert Erven zijn tegenstanders uit te spelen en de 3-1 vloog in het net. Vervolgens was het zijn broer Stefan die de bal met een fantastisch schot van afstand in het doel liet belanden. 4-1! De volgende goal was een ware beauty van een doelpunt en kwam wederom van de voet van Robert Erven. Hij schoot de bal via onderkant lat in het dak van het doel. 5-1! OVV’67 leek geen verweer te hebben tegen de doelpuntenmachine van Ollandia. Steven van Dijke maakte zijn aanval prachtig af door de bal achter de keeper te tikken. Alsof 6-1 nog niet genoeg was, viel er in de slotfase nog één goal te bewonderen. Steven van Dijke probeerde in eerste instantie te scoren, maar Stefan Erven wist in tweede instantie de goal op zijn naam te schrijven. Met een prachtige 7-1 eindstand ging Ollandia tevreden naar de kleedkamers. Volgende week staat de derby tegen Irene 1 op het programma, waarbij het sportpark in Gemonde met een bezoek vereerd word. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s:

Comments are closed.