Ollandia en Bas van Engelen plakken er nog een jaartje aan

30 november 2018
categorie: Nieuws 2018-2019
30 november 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia en Bas van Engelen plakken er nog een jaartje aan

Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen donderdag heeft voorzitter Erik Huijbregts bekend gemaakt dat de nieuwe overeenkomst met Bas van Engelen voor het seizoen 2019-2020 ondertekend in zijn la lag.

Hij was daar zeer content mee omdat het vorige jaar maar ook zeker dit lopende seizoen heeft aangetoond dat beide partijen goed bij elkaar passen. De resultaten zijn goed en men hoopt dit jaar bovenin mee te blijven doen voor de prijzen. Maar ook zeker de betrokkenheid van Bas buiten het veld om wordt als zeer positief ervaren binnen de vereniging. Ook met assistent trainer John Hagelaars en met keeperstrainer  Niels van de Akker zijn de overeenkomsten voor nog een jaar getekend. Zodoende blijft de gehele technische staf het komende jaar bij Ollandia intact.

Ollandia is erg blij om dit al in zo’n vroeg stadium bekend te kunnen maken.

Comments are closed.