Essche Boys tegen Ollandia opnieuw vastgesteld

17 december 2018
categorie: Nieuws
17 december 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Essche Boys tegen Ollandia opnieuw vastgesteld

Afgelopen weekend was de sneeuw spelbreker en moest de wedstrijd tegen Essche Boys worden afgelast. De KNVB heeft hierop snel ingespeeld en deze meteen a.s. zondag 23/12 opnieuw het programma gezet. Dus voor Ollandia 1 staat er a.s. zondag opnieuw de laatste competitieronde van 2018 op het programma, waarbij ze dan om 14.00 uur op het aan de Witvenseweg 2 gelegen sportpark in Esch moeten aantreden tegen de Essche Boys. Deze tegenstander staat 5de op de standenlijst, maar zal graag aansluiting willen houden met de bovenste teams. Ollandia kan ook zondag dus weer rekenen op een zeer gemotiveerde tegenstander en die er alles aan zal doen om de punten in Esch te houden.

Ollandia zal zich wederom hier op moeten instellen en vanaf het eerste fluitsignaal scherp moeten zijn. Ze zullen voetballend en met de juiste inzet deze tegenstander tegemoet moeten treden om 2018 mooi af te sluiten en met een goed gevoel de korte winterstop in te gaan. Deze eindigt dan al weer op 20 januari met de laatste wedstrijd van de 1ste competitiehelft thuis tegen SVSOS. Ollandia rekent zondag ook bij deze wedstrijd weer op de steun van vele supporters. Voor de overige teams zijn de inhaalwedstrijden ook al weer ingepland, waardoor ook voor de Ollandia Veteranen het voetbal op 20 januari al weer begint. Daarnaast kunnen op donderdag 20 december om 20.45 uur alle liefhebbers ook weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht voor een avondje gezellig rikken, waarbij weer mooie prijzen zijn te winnen.

Ollandia Senioren
Programma zondag 23/12:
Essche Boys 1 – Ollandia 1  14.00 uur..

Ollandia Jeugd
Uitslagen:
ELI  JO15-1G – Ollandia JO15-1  afg.
ASV’33 JO11-3G – Ollandia JO11-1  0-1.

Prorgramma donderdag 27/12:
Zaalvoetbaltoernooi voor de Ollandia en Boskant jeugd in Sporthal de Streepen.

Rikken bij Ollandia
De rikliefhebbers kunnen a.s. donderdag 20 december om 20.45 uur weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht in Olland voor een avondje gezellig rikken, waarbij weer mooie vleespakketten zijn te winnen.

Comments are closed.