Nieuw scorebord voor Ollandia

1 januari 2019
categorie: Nieuws
1 januari 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Nieuw scorebord voor Ollandia

Afgelopen zaterdag 29 dec zijn we met een groepje mensen druk bezig geweest met het plaatsen van ons nieuw scorebord. Door een financiële bijdrage van onze hoofdsponsors fa Smetsers en Wouters en teamsponsor Jan Roché staat er nu een mooi nieuw eigentijds scorebord. Het was een iets groter karweitje als we eerder dachten. Maar het is wel gelukt en nu nog wat laatste kleine dingen afhandelen en we kunnen straks de stand bekijken vanuit alle hoeken van ons mooie hoofdveld waarbij we er wel vanuit gaan dat het linkse getal onder “thuis” altijd hoger is dan het rechtse getal onder “gasten”.

Iedereen hartstikke bedankt voor de ondersteuning en hulp!

Klik hier voor meer foto’s
Scorebord29dec2018

Comments are closed.