Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

7 januari 2019
categorie: Nieuws
7 januari 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

De traditionele nieuwjaarsreceptie van vv Ollandia was weer druk bezocht. De selectie had vooraf nog eventjes de spieren weer opgerekt en begonnen met de aangekomen kilo’s van de afgelopen feestdagen er weer af te werken. Maar vanaf klokslag 15:00 uur was het weer even gezellig bij elkaar zijn, elkaar het beste wensen voor 2019 met veel geluk en bovenal een goede gezondheid. Dat er tussendoor even ingehaakt werd op de koppositie van ons 1ste elftal en de wens van een kampioenschap werd uitgesproken is te begrijpen.. maar de weg is nog lang! Ook was er natuurlijk het jaarlijkse woordje van onze voorzitter. Gelukkig had hij deze keer vooral veel positief nieuws te melden zoals de gebruiksovereenkomsten met de gemeente en de daarmee gepaard gaande huurverlaging, de verbeterde kwaliteit van de velden, het plaatsen van een nieuw scorebord en het introduceren van Ollandia TV in de kantine. Maar ook de ontwikkeling van de organisatie krijgt langzaam steeds meer vorm. Het nieuwe beleidsplan, geschreven door leden van de technische commissie, met daarin de voorgenomen organisatievorm biedt veel houvast maar eist ook nog wel enige invulling vanuit de leden, ondanks dat er al een toename is van het aantal vrijwilligers. En zo waren er nog een aantal positieve zaken meer te vermelden zoals de kopposities van het 1e elftal en het damesteam maar ook de kampioenschappen van de jeugsteams O-12 en O-11. De volledige toespraak kunt u teruglezen door op onderstaande link te klikken. Als laatste had de voorzitter tot taak het uitreiken van de Ad Roché trofee voor de vrijwilliger van het jaar. Genomineerd hiervoor waren John Hagelaars, Erik van Aarle en Chantal Brugmans. Uiteindelijk hebben de leden gekozen voor Johan Hagelaars als vrijwilliger van het jaar en wij feliciteren John van harte hiermee. Het is hem van harte gegund!

Link naar nieuwjaarstoespraak

 

Comments are closed.