Ollandia start voorbereiding 2e competitiehelft.

7 januari 2019
categorie: Nieuws
7 januari 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia start voorbereiding 2e competitiehelft.

In de Ollandia kantine is met een goed bezocht Nieuwjaarsreceptie, met de daarbij behorende speech, de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar en onder het genot van een hapje en drankje, 2019 gezellig begonnen. Ook voetballend is de voorbereiding op de 2de competitiehelft zondag begonnen met hervatting van de training. De voorbereiding gaat verder met een aantal trainingen en daarnaast staat a.s. zondag 13/1  om 12.00 uur een oefenwedstrijd in Loosbroek tegen WHV op het programma. Het is maar een korte voorbereiding, want op zondag 20/1 wordt de competitie al weer hervat met de laatste wedstrijd van de 1ste competitiehelft, thuis tegen SVSOS. Omdat er in deze competitie maar 13 teams ingedeeld zijn en daarom maar uit 2 perioden bestaat, is dit dan tevens de laatste wedstrijd van de 1ste periode. Een goede voorbereiding is dan ook zeer belangrijk om de koppositie ook in de thuiswedstrijd tegen SVSOS vast te houden. Ook voor rikliefhebbers begint bij Ollandia donderdag 10/1 het nieuwe jaar, want ook zij kunnen dan om 20.45 uur al weer terecht voor een avond gezellig rikken. Omdat ook de Ollandia Veteranen op 20/1 hun competitie al weer beginnen hervatten ook de senioren van de lagere teams donderdag 10/1 weer hun training.

Ollandia Senioren:
Donderdag 10/1:
Start training lagere teams: 19.30 uur.

Programma zondag 13/1:
WHV 1 – Ollandia 1  12.00 uur..

Rikken bij Ollandia
De rikliefhebbers kunnen a.s. donderdag 10 januari om 20.45 uur weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht in Olland voor een avond gezellig rikken, waarbij weer mooie prijzen zijn te winnen. Ook kunnen ze 14 februari en 14 maart al vast in hun agenda zetten voor de volgende rikavonden.

Comments are closed.