Ollandia voor periodetitel thuis tegen SVSOS.

14 januari 2019
categorie: Nieuws
14 januari 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia voor periodetitel thuis tegen SVSOS.

Na een korte winterstop hervat Ollandia a.s. zondag 20/1 al weer de competitie. Ze spelen  dan de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft en dit is ook meteen de laatste wedstrijd in de strijd om de 1ste periodetitel. Ollandia speelt deze wedstrijd a.s. zondag thuis tegen SVSOS uit Biest-Houtakker. Deze tegenstander heeft nog maar 8 wedstrijden gespeeld en kan dus nog een flinke stijging op de standenlijst maken. SportVereniging “Samenspel Overwint Steeds” mag dus zeker niet onderschat worden. Ollandia begint aan deze wedstrijd met een voorsprong van 2 punten op concurrent Riel en zal er zondagmiddag alles moeten doen om deze voorsprong vast te houden. Bij een goed resultaat halen ze meteen ook de  periodetitel binnen en belonen ze zichzelf voor een goede 1ste competitiehelft, waarin het met maar 2 gelijke spelen en 9 overwinningen nog steeds ongeslagen is. Supporters zijn zondagmiddag op sportpark Ekkerzicht dan ook van harte welkom om Ollandia hierbij te komen steunen. Ook Ollandia 35+ hervat zondag de competitie, waarvoor zij bij de Hapse Boys moeten aantreden voor een inhaalwedstrijd. Er staan in de Ollandia kantine nog meer activiteiten op het programma, want donderdag 17/1 staat er voor Ollandia 3 het teamkampioenschap darten op het programma, op 24/1 gevolgd door Ollandia 35+ en daar tussenin op zaterdag 19/2 een FIFA toernooi voor de jeugd tot 16 jaar, aanvang 14.00 uur, en vanaf 16 jaar vanaf 18.00 uur. Voor verdere informatie hierover kijk op www.ollandia.nl.

Ollandia Senioren:
Programma zondag 20/1:
Ollandia 1 – SVSOS 1  14.30 uur
Hapse Boys 35+1 – Ollandia 35+ 1  10.00 uur.

Comments are closed.