Ollandia op bezoek bij Fc Drunen.

21 januari 2019
categorie: Nieuws
21 januari 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij Fc Drunen.

Als de weersomstandigheden het toelaten begint Ollandia a.s. zondag aan de 2de competitiehelft met daarin nog 12 wedstrijden, terwijl er voor alle tegenstanders nog een of meer extra wedstrijden uit de 1ste competitiehelft op het toch al volle programma staan. Ollandia moet zondag naar Sportpark Duinzicht aan de Torenstraat 150 in Drunen om daar om 14.00 uur aan de aftrap te verschijnen tegen de plaatselijke FC. Met de 1ste periodetitel in de achterzak moet Ollandia zondag weer doorgaan op de manier waarop ze de meeste wedstrijden voor de winterstop speelden. In deze winterse periode is het vanwege de harde en slechte velden moeilijk om goed te trainen en het juiste spelritme vast te houden, maar dat geldt natuurlijk ook voor de tegenstanders. Toch zal Ollandia ook zondag weer vanaf de aftrap bij de les moeten zijn en proberen het eigen spelletje te spelen en zal ook de aanzet moeten zijn om de 1ste ongeslagen competitiehelft een mooie vervolg te geven. Hierbij zullen ze in alle wedstrijden de positieve steun van de supporters weer goed kunnen gebruiken. Ook voor Ollandia 35+ staat er weer een inhaalwedstrijd op het programma, waarbij ze dan thuis moeten aantreden tegen de leeftijdsgenoten van RKKSV uit Kruisstraat bij Rosmalen. Daarnaast gaat op donderdag 24/1 met de Veteranen de strijd verder om het teamkampioenschap darts, op 31/1 gevolgd door de jeugd van het Boskant/Olland JO19 combinatieteam en op 7/2 door het Ollandia Vrouwen team.

Ollandia Senioren:
Uitslagen:
Ollandia 1 – SVSOS 1  2-1
Hapse Boys 35+1 – Ollandia 35+ 1  Afg.

Programma zondag 27/1:
Fc Drunen 1 – Ollandia 1 14.00 uur
Ollandia 35+ 1 – RKKSV 35+ 1 10.00 uur.

 

 

Comments are closed.