Ollandia ontvangt SVG

28 januari 2019
categorie: Nieuws 2018-2019
28 januari 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia ontvangt SVG

Afgelopen weekend was het weer spelbreker en besloot de KNVB tot afgelasting. Ook in het komend weekend blijft het afwachten of er wedstrijden door kunnen gaan, maar Ollandia zal daar zeker wel op voorbereid moeten zijn, want zondagmiddag komt SVG uit Tilburg naar Sportpark Ekkerzicht. De voetbalvereniging Sportiviteit Vriendschap Gezeligheid is al in 1927 werd opgericht en draait dit seizoen op de standenlijst in de middenmoot mee. Deze tegenstander werd in de uitwedstrijd met 4-2 verslagen en ook zondag zal er weer voor de winst gestreden moeten worden. Ollandia zal weer moeten proberen om het zelf verdedigend achterin gesloten te houden en voetballend voorin de gaten zien te vinden in de SVG verdediging en dan met de juiste scherpte en richtingsgevoel het doel zien te vinden. De positieve steun van de supporters is zondagmiddag dan ook weer van harte welkom. Deze is ook al van harte welkom als zondagmorgen Ollandia 35+ aantreed tegen Ulysses uit Megen. Een topaffice, want het is de nummer 2 van de standenlijst tegen de nummer 3. Ook het teamkampioenschap darten gaat verder met op donderdag 31/1 het JO19  Boskant/Ollandia combinatieteam, op 7/2 gevolgd door het team van de Ollandia Vrouwen. Ook kan iedereen woensdag 20/2 alvast in de agenda zetten voor een spelregelavond, want dan zal vanaf 19.00 uur in de kantine op sportpark Ekkerzicht een scheidsrechter uit het betaald voetbal uitleg komen geven over de spelregels en de rol van de scheidsrechter. Een voor iedereen interessante en leerzame avond die moet bijdragen aan meer spelregelkennis en respect en ook bijdraagt aan een plezierige beleving van het voetbal, zowel op als langs het veld.

Ollandia Senioren:
Programma zondag 3/2:
Ollandia 1 – SVG 1 14.30 uur
Ollandia 35+ 1 – Ulysses 35+ 1 10.00 uur.

Comments are closed.