Win gratis deelname aan de Plus Voetbaldagen!

16 februari 2019
categorie: Nieuws 2018-2019
16 februari 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Win gratis deelname aan de Plus Voetbaldagen!
De komende 3 weken staan bij Plus Eijkemans in Schijndel in het teken van de Plus Voetbaldagen. Jongens en meisjes, die zin hebben in een fantastische voetbalweek op het sportpark van s.v. Avanti’31 tijdens de laatste week van de zomervakantie (dat is in de week van 12 augustus a.s.), kunnen nu gratis deelname winnen. De actie duurt 3 weken en iedere week worden er 2 inschrijvingen verloot bij aankoop van bepaalde actie-artikelen. Koop een actieproduct bij de Plus in Schijndel en stop je kassabon met daarop je naam, leeftijd en telefoonnummer in de box bij de klantenservice. Iedere week zijn er 2 winnaars. FC Den Bosch-speler Sven Blummel zal de winnaars in het zonnetje zetten. De Plus Voetbaldagen zijn van maandag 12 tot en met donderdag 15 augustus a.s. en worden georganiseerd op het sportpark van s.v. Avanti31. Deelname is voor jongens en meisjes uit de geboortejaren 2005 t/m 2013 en de kosten zijn € 99 per deelnemer. Hiervoor krijgt de deelnemer 4 dagen trainen en voetbalactiviteiten onder leiding van deskundige trainers, een tenue en een bal. Voor de keepers is er op woensdag 14 augustus een keepersdag in samenwerking met Keeperscool.
Voor meer informatie en inschrijvingen is er de website www.plusvoetbaldagen.nl

Comments are closed.