Ollandia op bezoek bij OVV'67

4 maart 2019
categorie: Nieuws
4 maart 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij OVV’67

Komend weekend begint voor de diverse teams de voetbalcompetitie al weer. Ollandia 1 gaat dan op bezoek in Oosteind, waar het dan om 14.30 uur op het aan Looierijstraat 39 gelegen sportpark Uilendonck aan de aftrap moet staan voor de wedstrijd tegen OVV’67. Deze tegenstander heeft 4 wedstrijden minder gespeeld als Ollandia en draait onderin mee. Zoals ook de vorige wedstrijd al liet zien, zijn er echter geen gemakkelijke tegenstanders en Ollandia zal dan ook elke wedstrijd weer vanaf de aftrap geconcentreerd  en met veel inzet de tegestander tegemoet moeten treden. Iedereen binnen het team zal zich hiervoor weer vol moeten inzetten en het de tegenstanders vanaf het begin moeilijk moeten maken. Als Ollandia daarbij de juiste scherpte heeft, moeten er zondag ook tegen OVV’67 weer kansen komen en kan er hopelijk opnieuw de volle winst behaald worden, waardoor het tevens de druk ook bij de achtervolgende concurrenten houdt. Ollandia 3 speelt zondagmorgen, waarbij ze dan Rhode/VSB 10 onder zich moeten houden, terwijl Ollandia 35+ op bezoek gaat bij SCMH. Op zaterdag 9/3 krijgt Ollandia JO12 in JVC uit Cuijck een sterke tegenstander op bezoek. Ook staat er op donderdag 14/3 na de training de finale van het teamkampioenschap darten op het programma, waarbij de beste 2 van elk team gaan strijden om de eretitel. Net als bij de voetbalwedstrijden zijn de supporters ook van harte welkom bij de finale van het darten.

Ollandia Senioren
Programma zondag 10/3:
OVV’67 1 – Ollandia 1  14.30 uur
Ollandia 3 – Rhode/VSB 10  11.00 uur
SCMH 35+1 – Ollandia 35+1  10.00 uur

Programma donderdag 14/3:
Finale teamkampioenschap darten: Aanvang: ca. 20.30 uur.

Ollandia Jeugd
Programma zaterdag 9/3:
Ollandia JO12-1 – JVC Cuijk JO12-1  11.30 uur.