60 minuten rijden voor 23 minuten spelen

11 maart 2019
categorie: Wedstrijdverslagen
11 maart 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor 60 minuten rijden voor 23 minuten spelen

Exact 23 minuten duurde de wedstrijd OVV 67 –Ollandia. Toen was het volgens de man in het zwart ondoenlijk om nog te voetballen. De reclameborden kwamen los langs het veld, de bal was voor het team dat de wind tegen had niet meer vooruit te krijgen en bij een vrije trap moest er een speler de bal tegen houden zodat de andere kon schieten. Het was dan ook begrijpelijk dat deze beslissing werd genomen. Toch zorgde het besluit bij sommige toch voor gefronste wenkbrauwen. Zo heeft OVV 67 nog maar 12 wedstrijden gespeeld tegen Ollandia 16 wat inhoud dat de inhaal zondagen voor OVV 67 al vol zitten en het vervolg van de wedstrijd hoogstwaarschijnlijk op een doordeweekse avond uit gespeeld zal moeten worden.

De wedstrijd zelf is gestaakt bij een 0-1 stand in het voordeel van Ollandia. Deze voorsprong kwam tot stand door een penalty na het opzichtig haken van Stefan Erven in het 16 meter gebied. Remco Voets nam plaats achter de bal en liet de keeper kansloos door de bal zuiver in de linkeronderhoek te plaatsen. Dit alles gebeurde in de 17 e minuut,  5 minuten daarna was de wedstrijd voor deze zondag gespeeld.

Wij hopen dat de weergoden het zondag wel toelaten om het speelveld te betreden. Ollandia heeft dan haar thuiswedstrijd tegen VV Irene uit het buurdorp Gemonde. Vooraf aan deze wedstrijd zal er een jeugdwedstrijd gespeeld worden .

Wij hopen dan ook op veel supporters bij beide wedstrijden. Tot zondag op het sportpark van v.v. Ollandia

Comments are closed.