Ollandia ontvangt op Paaszaterdag Tuldania

15 april 2019
categorie: Nieuws
15 april 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia ontvangt op Paaszaterdag Tuldania

De komende weken is er een beperkt programma. In het Paasweekend krijgt Ollandia op sportpark Ekkerzicht om 17.00 uur Tuldania als tegenstander. Dit is de nummer drie op de standenlijst en al bijna verzekerd van een plek in de nacompetitie en zal er alles aan doen om daar zo snel mogelijk zeker van te zijn. Het is ook een tegenstander die maar weinig doelpunten tegen krijgt. Ollandia zal zich zaterdag moeten herpakken en proberen weer in de juiste flow te komen. Hiervoor zal bij Ollandia iedereen zelf in de spiegel moeten kijken waarom het op dit moment moeizaam draait en dan zaterdag allemaal vanaf het eerste tot het laatste fluitsignaal vol overgave voetballend de strijd moeten aangaan met Tuldania. Dit is een tegenstander die maar weinig doelpunten tegen krijgt en het is aan Ollandia om het gat in de Tuldania verdediging te vinden, terwijl ook achterin iedereen bij de les zal moeten zijn en blijven. Ollandia zal ook deze wedstrijd weer de positieve steun van de supporters zeer goed kunnen gebruiken. Verder staan in het Paasweekend voor Ollandia geen wedstijden op het programma. Ook in het daaropvolgende weekend is er maar een beperkt programma met op zondag 28/4 voor Ollandia 1 de uit te spelen, vanwege de wind met een 0-1 voorsprong gestaakte, wedstrijd uit tegen OVV’67 en de thuiswedstrijd van de Ollandia 35+ tegen RKKSV.

Ollandia Senioren
Uitslagen:
EDN’56 1 – Ollandia 1  2-2
Ollandia 2 – Rkvv Keldonk 2  3-2
Ollandia 3 – Heeswijk 8  1-2
SPV VR1 – Ollandia VR1  1-3.

Programma Paaszaterdag 20/4:
Ollandia 1 – Tuldania 1  17.00 uur.

Ollandia Jeugd
Uitslagen:
Avanti’31 JO19-2 – ST Boskant/Ollandia JO19-1  1-1
Ollandia JO17-1 – Avanti’31 JO17-2  2-0
Rhode/VSB JO15-3 – Ollandia JO15-1  2-1
Ollandia JO12-1 –Gemert JO12-1  5-3
Volkel JO11-1G – Ollandia JO11-1G  5-1.

Programma zaterdag 20/4:
Geen wedstrijden

Comments are closed.