Houthandel Smetsers B.v. nog zeker 3 jaar hoofdsponsor van v.v. Ollandia.

6 mei 2019
categorie: Nieuws
6 mei 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Houthandel Smetsers B.v. nog zeker 3 jaar hoofdsponsor van v.v. Ollandia.

Sinds enkele maanden is er nieuwe sponsorcommissie aangesteld binnen V.v. Ollandia, bestaand uit Ruud van Driel, Whitney van Nuland, Anne Maas en Rob van der Heijden. Zij kunnen al snel heugelijk nieuws brengen. Trouwe Hoofdsponsor en al jaren het bedrijf welke de voorkant van het shirts van ons vaandelelftal mooi maakt, Houthandel Smetsers B.v., heeft zijn sponsorverbintenis met 3 jaar verlengd.

Houthandel Smetsers is actief op verschillende fronten. Één van hun speerpunten is de houtbouw. Hun bouwwerken en producten worden in hun ruime  werkplaats voorbereid en indien gewenst op locatie afgemonteerd. Bovenal zijn ze een houthandel. Hun ruime voorraad  bestaat voornamelijk uit de volgende houtsoorten: douglas, eiken, vuren en tropisch hardhout. Ze leveren uiteenlopende afmetingen en u hebt een ruime keuze uit lengtematen, meestal direct uit voorraad leverbaar. Smetsers beschikt over een houtzagerij/schaverij, uitgerust met moderne machinale houtbewerkingsmachines, zodat ze u ook hier op maat kunnen bedienen. Houthandel Smetsers blinkt dan ook uit in zijn veelzijdigheid.

Deze nieuwe verbintenis geeft het wederzijdse vertrouwen in elkaar aan en V.v. Ollandia kan samen met Houthandel Smetsers uitkijken naar een mooie toekomst.

Comments are closed.