Rinus Vervoort 60 jaar actief als voetballer

30 mei 2019
categorie: Nieuws
30 mei 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Rinus Vervoort 60 jaar actief als voetballer

Het is onwaarschijnlijk maar wel waar. Rinus Vervoort is op zijn 7e lid geworden van Ollandia en begonnen met voetballen. Nu 60 jaar later doet hij dat nog steeds. Het is weinige gegeven die een dusdanige fysiek hebben om nog elke week je wedstrijdje te spelen. Hij heeft al ongeveer tot zijn 42e jaar in ons vaandelteam gevoetbald en inmiddels doet hij dat nog steeds bij het 35+ team. Dit team heeft hem hiermee onlangs ook in het zonnetje gezet en hem en Tiny een mooi aandenken hieraan geschonken. Rinus, proficiat en hopelijk kun je dit nog een tijdje volhouden. Maar…. Rinus, op het moment dat je geen ballen meer krijgt aangespeeld dan wordt het tijd om te stoppen!!

Comments are closed.