Aanmelden voetbal.nl app

21 september 2021
categorie: Mededelingen, Nieuws
21 september 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Aanmelden voetbal.nl app

Het voetbalseizoen is volop bezig. Handig is het als je alles kunt volgen en regelen via de voetbal.nl app. Alle uitslagen, standenlijsten, programma van je de club en je team. Maar ook je persoonlijke gegevens aanpassen zoals je privacy niveau en of vervangen van je pasfoto voor op de spelerspas. Maar ook alle activiteiten van de club komen op je voetbal.nl app te staan. Verder kun je per team berichten en oproepen plaatsen maar ook kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Ollandia afspeelt. Omdat we de komende tijd steeds meer gebruik gaan maken van sportlink en voetbal.nl app is het verzoek om gebruik te gaan maken van de voetbal.nl app.

Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Ollandia bent ingeschreven in de ledenadministratie.

Account instellen:

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Ollandia in de ledenadministratie bekend bent.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Ollandia? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Ollandia ontvangt is het adres waarmee je bij Ollandia bekend bent. Voor vragen stuur je een mail naar ledenadministratie@ollandia.nl .

2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Ollandia bekend bent.

3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met ledenadminstratie.

4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 

 

 

Meerdere kinderen bij Ollandia?

Heb je meerdere kinderen bij Ollandia en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van Ollandia? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

Hieronder een link (klik op logo) voor meer informatie hoe je aan te melden en te registreren. Zijn er vragen dan kun je altijd mailen naar ledenadminstratie@ollandia.nl.

 

Comments are closed.