Ollandia voor MooiRooi Cup naar Nijnsel.

12 augustus 2019
categorie: Nieuws
12 augustus 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia voor MooiRooi Cup naar Nijnsel.

Voor de meesten zit de vakantie er al weer (bijna) op en staat het nieuwe voetbalseizoen al weer op het punt van beginnen. De Ollandia selectie heeft de training weer hervat en ook voor de overige seniorenteams begint deze week de training weer. In het komende weekeinde staan de eerste voetbalwedstrijden al weer op het programma in Nijnsel bij de strijd om de MooiRooi Cup, waarbij dit jaar voor het eerst naast voetbal ook korfbal op het programma staat. Ollandia 1 voetbalt hierbij op zaterdag 17/8 om 18.00 uur tegen de gepromoveerde thuisclub Nijnsel en zal dus meteen vol aan de bak moeten, terwijl gelijktijdig Boskant het opneemt tegen Rhode. Op zondag 18/8 spelen de Ollandia Veteranen, eveneens in Nijnsel om de MooiRooi Cup, om 12.00 uur tegen de Rhode Veteranen, met gelijktijdig Boskant tegen Nijnsel, waarna om 13.00 uur de winnaars/verliezers tegen elkaar gaan uitkomen. Na de Veteranen spelen de vaandelteams van de BRON clubs vanaf 14.15/14.30 uur de verliezers/winnaars finale. Een weekend dus met een vol programma, waarbij de spelers weer conditie en wedstrijdritme kunnen opdoen en waarbij ook de supporters hun favorieten weer kunnen steunen en gezellig kunnen bijpraten. Ollandia 1 gaat naast de trainingen verder in de voorbereiding met op dinsdag 27/8 een oefenwedstrijd thuis tegen Nederwetten en speelt daarna voor de beker op zondag 1/9 uit tegen WEC, zaterdag 7/9 thuis tegen ELI en zaterdag 14/9 thuis tegen Schijndel. Op zondag 22/9 moet het dan klaar zijn voor de start van de competitie met dit jaar weer alleen teams uit het KNVB district Zuid 2 als tegenstanders.

Ollandia Senioren:
Programma:
Dinsdag 13/8:
Start training Ollandia Vrouwen 19.30 uur?

Donderdag 15/8:
Start training lagere teams 19.30 uur.

Zaterdag 17/8:
Nijnsel 1 – Ollandia 1 18.00 uur,

Zondag 18/8:
Ollandia VE1 – Rhode VE1  12.00 uur
Ollandia  VE1 – Boskant/Nijnsel 13.00 uur
Ollandia 1 – Boskant/Rhode  14.15/14.30 uur.

 

Comments are closed.