Ollandia heeft 1e oefenwedstrijden achter de rug

19 augustus 2019
19 augustus 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia heeft 1e oefenwedstrijden achter de rug

Afgelopen wkend heeft Ollandia haar eerste oefenwedstrijden gespeeld tijdens de jaarlijkse strijd om de MooiRooi Schaal. Op zaterdag speelde Ollandia tegen Nijnsel en verloren deze redelijk kansloos met 3-0. Boskant moest het afleggen tegen Rhode na een 2-2 gelijkspel en het nemen van strafschoppen. Door deze uitslagen moesten Ollandia en Boskant de troostfinale spelen. Dit werd een gelijkopgaande wedstrijd waarbij Ollandia in de 1e helft efficiënter omging met de kansen en met een 2-0 voorsprong ging rusten. Na de pauze werd Boskant de meer bovenliggende partij en kwam Ollandia niet echt meer tot kansen. Dat de eindstand van 2-2 uiteindelijk op het bord verscheen was een goede weergave van de wedstrijd. Strafschoppen moesten uiteindelijk de winnaar bepalen en dat werd Boskant. Ondanks de verschillende afwezigen is het een nuttig wekend geweest en kan er de komende welen volop gewerkt worden richting het bekertoernooi wat start op 1 sept.

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.