Ollandia moet in Schijndel toch haar meerdere erkennen

15 september 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia moet in Schijndel toch haar meerdere erkennen

In een best aantrekkelijke wedstrijd heeft Ollandia het niet onaardig gedaan. Persoonlijke fouten en het niet fluiten voor een overtreding waren de oorzaken van de tegendoelpunten. Bij de rust was het nog 0-0 en was Schijndel/de Wit natuurlijk wel de meest aanvallende ploeg maar wisten door het goed georganiseerd voetballende Ollandia tot weinig uitgespeelde kansen te komen. Veelal werd er met afstandsschoten geprobeerd het doel te vinden maar Tom Wouters liet zich daardoor niet verschalken. Zelf kreeg Ollandia ook een paar goede kansen waarbij Stefan Erven de grootste kans kreeg. Alleen op de goal afgaande schoot hij via het lichaam van de keeper naast.

Na rust werden de ruimtes iets groter en werden de aanvallen van Schijndel iets dreigender maar Ollandia wist zich toch prima staande te houden. Bij een aanval en wat paniek in het 5 mtr gebied kreeg Tom de bal onder controle maar werd deze onder zijn hand in het doel getrapt, een duidelijke overtreding, wat helaas door de scheidsrechter anders werd beoordeeld. Hierna was Ollandia even van slag af en werd het snel 2-0 door een fout in onze verdediging die een doorkomende speler uit hun rug lieten komen en daardoor vrij voor Tom kwam, 0-2. Vrij snel daarna wist Ollandia via een snelle counter weer de aansluitingstreffer te maken via Stefan Erven die nu wel rustig bleef en in de korte hoek de keeper van Schijndel wist te verschalken. Hierna probeerde Ollandia nog wel iets meer af te dwingen maar veel kansen daartoe kreeg het niet en was een mistverstand in ons verdedigingsentrum de oorzaak van de 1-3 in de 93e minuut. Een verloren wedstrijd met best wel perspectief voor de komende start van de competitie.

Hieronder wat meer wedstrijdfoto’s:

Comments are closed.