Ollandia 1 beleeft een droomstart van het seizoen

23 september 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia 1 beleeft een droomstart van het seizoen

Ollandia 1 mocht voor de eerste wedstrijd van dit seizoen naar Odiliapeel om te voetballen tegen de gelijknamige ploeg. Odiliapeel 1 staat onder leiding van Maarten van Stiphout, welke in het verleden ook trainer was van Ollandia. Kortom genoeg ingrediënten voor een interessante wedstrijd. In de eerste helft kreeg Ollandia al snel controle op de wedstrijd. Stefan Erven stevende in de 6e minuut af op een eerste schot op doel, maar de verdediging blokkeerde zijn schot. In de rebound kreeg Remco Voets de bal in bezit. Hij controleerde de bal, keek waar de ruimte lag en van een flinke afstand wist hij de bal prachtig in de kruising te schieten. 0-1! In de 14e min was het wederom raak. Stefan Ervan werd onderuit gehaald door zijn tegenstander en kreeg een vrije trap. Remco Voets schoot de bal richting doel en Robert Erven wist de bal net onder de lat binnen te koppen. 0-2! Ollandia domineerde het spel en hoefde maar een enkele keer het eigen doel te verdedigen. Op zo’n moment stond keeper Tom Wouters prima in positie en hij wist het goed geplaatste schot van Odiliapeel uit het doel te slaan. In de 36e min was het druk in het 16 meter gebied. De corner voor Ollandia werd door Gerbe Voets met een lobje eenvoudig in het doel gewerkt. 0-3! In de tweede helft waren de eerste kansen voor de thuisploeg. Odiliapeel kreeg meer ruimte, maar zij maakten het Ollandia niet echt moeilijk. Al vrij snel wist Steven van Dijke het net te vinden en de 0-4 mocht op zijn naam komen staan. In de 55e min wist Robert Erven voor een tweede maal te scoren en de 5e goal voor Ollandia was een feit. Tien minuten later was Steven van Dijke de keeper te slim af en wist hij de 0-6 binnen te tikken. De winst kon Ollandia niet meer ontgaan. Helaas maakte de Ollandse verdediging in de 77e min een inschattingsfout, waardoor een speler van Odiliapeel eenvoudig richting doel kon sprinten. De 1-6 werd eenvoudig gescoord. In de slotfase veranderde er niets meer aan het aantal doelpunten. De winst was terecht voor Ollandia en een betere start van het seizoen hadden ze zich niet durven wensen. Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Fiducia 1 uit De Rips brengt dan een bezoek aan sportpark Ekkerzicht. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.