Vernieuwde website Ollandia online geplaatst

25 september 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Vernieuwde website Ollandia online geplaatst

Wellicht heb je het al gemerkt maar de website heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. Ieder team heeft nu een eigen pagina met daarop de belangrijkste informatie. We hebben, denken wij, de site weer wat meer eigentijdser gemaakt, is ook op je telefoon beter te zien en is ook wat overzichtelijker. Er moeten nog een aantal zaken opgepakt en ingevuld worden maar voor 90 % is de site klaar. Of….. heb je nog wensen?

Laat ons even horen wat je ervan vindt en mail een reactie, opmerking, wens en/of compliment naar webmaster@ollandia.nl

 

Alvast bedankt voor de moeite,
Ad van der Heijden, webmaster
Michelle de Louw-de Haas, ontwerpster website

 

Comments are closed.