Ollandia a.s zondag voor derby naar Irene.

14 oktober 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia a.s zondag voor derby naar Irene.

Zondagmiddag staat er voor Ollandia een echte derby op het programma. Hiervoor moeten ze naar Sportpark De Laat in Gemonde, waar ze dan om 14.30 uur moeten aantreden tegen Irene. Dit is zeker geen te onderschatten tegenstander, want in de uitwedstrijd in en tegen Elsendorp wisten ze in het voorbije weekend een verdienstelijk gelijkspel te behalen. Irene zal zondagmiddag tegen Ollandia, dat nu samen met Elsendorp de koppositie deelt, graag opnieuw een succes willen behalen en zal er dan ook alles aan doen om Ollandia te verrassen. Het is aan Ollandia om te voorkomen dat dit gebeurd en moet er dus zelf voor zorgen dat het aan de goede kant van de score blijft en daarmee haar goede positie op de standenlijst vasthoudt. Voor de overige teams is er een inhaalweekend, waarin er alleen op zondagmorgen voor Ollandia 2 en 3 om 10.30 uur een thuiswedstrijd tegen resp. Boekel Sport en Boskant op het programma staat. Supporters zijn zondagmorgen op sportpark Ekkerzicht in Olland en op zondagmiddag op sportpark De Laat in Gemonde van harte welkom om Ollandia te komen steunen.

Ollandia senioren

Uitslagen:

Ollandia 1 – Nieuw Woensel 1  2-2

ELI 2 – Ollandia 2  2-1

Avesteyn 5 – Ollandia 4  2-2

Ollandia 35+1 – Schijndel/De Wit  35+1  1-7

Ollandia VR1 – Real Lunet VR1  1-6.

 

Programma zondag  20/10:

Irene 1 – Ollandia 1  14.30 uur

Ollandia 2 – Boekel Sport 3  10.30 uur

Ollandia 3 – Boskant 4  10.30 uur.

 

Ollandia jeugd:

Uitslagen:

Ollandia JO17-1 – WEC JO17-2  1-0

Blauw Geel/Jumbo JO15-3 – ST Ollandia/Boskant JO15-1  5-4

Ollandia JO12-1G – Rhode JO12-2  3-0

 

Programma:

Komend wkend geen programma voor jeugdteams

Comments are closed.