Wegen Bas van Engelen en Ollandia scheiden zich

25 november 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Wegen Bas van Engelen en Ollandia scheiden zich

Na een samenwerking van drie seizoenen is in goed overleg tussen Bas van Engelen en vv Ollandia besloten dat de wegen zich gaan scheiden aan het einde van het lopende seizoen.

Na twee succesvolle seizoenen, en het lopende seizoen wederom bovenaan meespelend om de prijzen, lijkt het beide toch beter om na drie jaar de pijlen op andere doelen te gaan richten.

Het bestuur van vv Ollandia kijkt met veel plezier terug op de afgelopen twee seizoenen, waarin Bas het voetbal en het spelplezier in de selectie volledig heeft teruggebracht, en met veel vertrouwen vooruit op het lopende seizoen waar een promotie tot de mogelijkheden moet behoren.

Bas geeft aan dat het na drie jaar een mooie tijd is om elders een uitdaging aan te gaan. Hij staat dan ook open voor een vervolg van zijn trainerscarrière en kijkt uit naar een samenwerking met een vereniging die bij hem en zijn ambitie passen.

Ollandia gaat op zoek naar een nieuwe hooftrainer. Eventuele kandidaten kunnen hun interesse hiervoor kenbaar maken via voetbalzaken.senioren@ollandia.nl.

Bestuur v.v. Ollandia

Comments are closed.