Korte winterstop voor Ollandia

14 december 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Korte winterstop voor Ollandia

Omdat de wedstrijd in het voorbije weekend tegen koploper Fc De Rakt vanwege de slechte toestand van het hoofdveld moest worden afgelast, is de winterstop voor Ollandia 1 vervroegd begonnen. Als de weersomstandigheden meewerken zal het dit seizoen toch een korte winterstop zijn, want op 19/1 staat al weer de competitiewedstrijd in de Mortel tegen MVC op het programma, hetgeen nog een inhaalwedstrijd is uit de 1ste periode. Ook voor de overige teams is de winterstop ingegaan. Hierin zijn er nog volop activiteiten bij Ollandia, want op donderdag 19/12 kunnen alle liefhebbers weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht voor een avond gezellig wildrikken, waarbij mooie vleespakketten zijn te winnen. Het nieuwe jaar wordt op 5/1 geopend met een Nieuwjaarsreceptie in de Ollandia kantine, waarbij vanaf 15.30 uur alle sponsoren en leden van harte welkom zijn. Ook kunnen zowel de jeugd als oudere liefhebbers op zaterdag 25/1 terecht in de Ollandia kantine terecht voor een FIFA20 toernooi. Meer informatie hierover is te vinden op de www.ollandia.nl.

Vv Ollandia wenst iedereen prettige feestdagen en een goed en gezond 2020 toe en hoopt dat het ook sportief een mooi jaar wordt.

Klik hier voor voorbereidingprogramma 2e seizoenshelft

Ollandia senioren:

Uitslagen:

Ollandia 2 –  VOW 2  4-1

Wildrikken bij Ollandia.

Donderdag 19/12 om 20.45 uur is er voor alle liefhebbers weer de gelegenheid om in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht een avond gezellig te komen rikken. Hierbij zijn mooie vleespakketten te winnen. Ook kunnen ze al vast 23/1 in hun agenda zetten voor de eerste rikavond in 2020.

Comments are closed.