Ollandia begint 2020 met Nieuwjaarsreceptie

29 december 2019, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia begint 2020 met Nieuwjaarsreceptie

Nu de feestdagen voorbij zijn is er weer de gelegenheid voor andere activiteiten. Ollandia begint 2020 op 5/1 met de jaarlijks terugkerende Nieuwjaarsreceptie in de kantine op sportpark Ekkerzicht. Vanaf 15.30 uur zijn leden en sponsoren met introducee van harte welkom om samen terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral om vooruit te kijken naar hopelijk, ook sportief, een goed jaar. Tevens kan er gekozen worden uit de genomineerden wie als vrijwilliger van het jaar deze keer de Ad Roche Award in ontvangst mag nemen. Donderdag 16/1 is het darten voor de spelers van Ollandia 2 en op donderdag 23/1 staat er al weer de eerste rikavond in 2020 op het programma. Op zaterdag 25/1 is er in de kantine een FIFA20 toernooi, waarbij vanaf 14.00 uur deelname mogelijk is voor alle jeugd t/m 16 jaar en vanaf 18.00 uur voor alle jeugd vanaf 17 jaar en de senioren. Aanmelden is gewenst, zie voor verdere info de Ollandia site www.ollandia.nl.
Naast de diverse activiteiten kunnen ook de voetbalschoenen weer uit de kast gehaald worden. Voor de selectie zal de training weer worden hervat op zondag 5/1. Als het weer geen spelbreker is speelt Ollandia 1 op zondag 12/1 thuis een oefenwedstrijd tegen De Bocht. Dit is in voorbereiding op de op 19/1 ingelaste competitie inhaalwedstrijd uit tegen MVC, welke beslissend kan zijn voor de 1ste periodetitel. Ook voor de overige teams staan er wedstrijden ingepland, dus kijk hiervoor op www.ollandia.nl .

Comments are closed.