Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

6 januari 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

Het was weer druk in de kantine van Ollandia. Velen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie. Zoals gebruikelijk blikt de voorzitter dan ook even terug en vooruit. Met vele positieve signalen maar ook een aantal zorgelijke ontwikkelingen die we de komende jaren het hoofd moeten bieden. Na zijn toespraak was er ook aandacht voor onze kantinebeheerder, Wim Koolen. I.v.m zijn 12 1/2 jubileum als beheerder van onze kantine werd Wim in het zonnetje gezet. Dat hij daarbij dikke complimenten kreeg van de voorzitter was meer dan verdiend en zo bleken ook alle aanwezigen erover te denken door het klaterend applaus wat er klonk na afloop. De aanwezigheid en optreden van de tonpraoter Hans Keeris uit Knegsel onderstreepte de waardering voor Wim. Ook was er natuurlijk de bekendmaking van de clubman/vrouw van het jaar die de Ad Roché Award in ontvangst mocht nemen. Uit de genomineerden Kjeld Hermans, Chantal Brugmans en Ad van der Heijden was de keuze door de aanwezigen gevallen op Chantal. Een meer dan verdiende onderscheiding voor Chantal die zoveel energie en tijd stopt in haar clubke!
Na alle officiële plichtplegingen was het nog lang gezellig in de kantine en werd het nieuwe jaar goed ingezet bij Ollandia.

Comments are closed.