Ollandia a.s zondag op bezoek bij FC Uden

20 januari 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia a.s zondag op bezoek bij FC Uden

Omdat de uitwedstrijd van Ollandia tegen MVC opnieuw werd afgelast is de beslissing voor de 1ste periodetitel opnieuw uitgesteld en valt deze mogelijk pas in april. Zondagmiddag gaat de competitie voor Ollandia 1 verder en staat er weer een wedstrijd uit de 2de periode op het programma. Ollandia moet hiervoor naar Sportpark “De Vlasakker” aan de Artillerieweg in Uden om daar aan te treden tegen de plaatselijke FC. Deze tegenstander wist afgelopen zondag te winnen van Elsendorp en is net als Ollandia een team dat graag aansluiting wil houden met de bovenste ploegen. Beide teams zullen in deze wedstrijd dus voor de volle winst gaan. Fc Uden heeft met Piotr Murawski, gemiddeld bijna 1,5 doelpunt per wedstrijd, een veel scorende speler in de gelederen die zeker van scoren afgehouden moet worden, maar ook bij anderen zal dit moeten gebeuren. Hopelijk kan Ollandia, met weer de steun van vele supporters, de 3 punten mee naar huis nemen. Ook voor Ollandia 2, 3 en VR1 gaat de competitie zondag verder, terwijl de Veteranen het vriendschappelijk opnemen tegen Irene. Op zaterdag neemt Ollandia JO17-1 het thuis in een oefenwedstrijd op tegen Erp. Ook staat er op donderdag 23/1 in de kantine op sportpark Ekkerzicht vanaf 20.45 uur de eerste rikavond van 2020 op het programma, waarna er op zaterdag 25/1 in de kantine een FIFA20 toernooi wordt gespeeld, vanaf 14.00 uur voor alle jeugd t/m 16 jaar en vanaf 18.00 uur voor alle jeugd vanaf 17 jaar en de senioren. Voor verdere info zie de Ollandia site www.ollandia.nl, waar ook alle andere informatie over wedstrijden enz. is te vinden.

Ollandia senioren:
Uitslagen:
MVC 1 – Ollandia 1 Afg.

Mariahout 3 – Ollandia 2 5-2

Programma zondag 26/1:

FC Uden 1 – Ollandia 1 14.30 uur

Ollandia 2 – Blauw Geel’38/Jumbo 4 10.30 uur

Ollandia 3 – ELI 5 11.00 uur

Irene 35+1 – Ollandia 35+1 10.30 uur

Blauw Geel’38/Jumbo VR2 – Ollandia VR1 12.00 uur

Ollandia jeugd.

Programma zaterdag 25/1:

Ollandia JO17-1 – Erp JO17-2 14.30 uur

Rikken bij Ollandia.

Alle liefhebbers, ook niet Ollandia leden, kunnen donderdag 23/1 om 20.45 uur terecht in de Ollandia kantine voor een avond gezellig rikken. Op deze avond zijn er weer mooie prijzen te winnen.

Comments are closed.