Cursus Verenigingsscheidsrechter.. iets voor jou??

27 januari 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Cursus Verenigingsscheidsrechter.. iets voor jou??

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Elke week zijn er scheidsrechters nodig voor het fluiten van de (jeugd)wedstrijden. Ollandia werkt samen met Rhode en Boskant om voor alle wedstrijden iemand aan te kunnen stellen. Deze groep van scheidsrechters moet nodig aangevuld worden met nieuwe talenten. Er zijn nu al wekelijks diverse wedstrijden waarvoor geen scheidsrechter kan worden aangesteld omdat er gewoon te weinig zijn. Daarom een oproep om je op te geven voor de scheidsrechter cursus

Een aantal seizoenen geleden zijn we gestart als KVNB met het openzetten van de cursus verenigingsscheidsrechter in Zuid II met de mogelijkheid tot individuele inschrijving. Aan deze cursus kunnen dan kandidaten deelnemen van verschillende verenigingen. Het betreft een opleiding voor het fluiten van wedstrijden binnen de eigen vereniging.

Vanwege het succes van deze formule hebben we ook dit voorjaar weer 3 cursussen opengesteld in Zuid II (geografisch verdeeld over het district) waar onder ander in Helmond.

VSR omgeving Helmond :

Startdatum: 19 februari (19:00-22:00 uur)

Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323493

Heb je interesse meldt je dan aan door te klikken op  bovenstaande link . Als je meerdere kandidaten heb is dat natuurlijk ook mogelijk.

De kosten van de cursus worden vergoed door de vereniging. Voor meer informatie kun je terecht bij de secretaris van de vereniging, Hr Erik van Aarle en ook is er meer informatie op te halen via bijgaande link: Verenigingsscheidsrechter veldvoetbal

Comments are closed.