Ollandia ontvangt Odiliapeel/Braksgroep

10 februari 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia ontvangt Odiliapeel/Braksgroep
Omdat de KNVB had besloten om vanwege storm Ciara de voorbije zondag alle wedstrijden in het betaald en amateur voetbal af te gelasten, wordt het programma in de komende periode nog voller. Zoals vorige week al vermeld, met in de klasse van Ollandia 1 nog een team met nog maar 10 van de 26 wedstrijden gespeeld, zal de KNVB de handen vol hebben om voor eind mei toch alle wedstrijden gespeeld te hebben. Hierbij zal er naast inhalen op de al geplande inhaaldagen met o.a. Paaszaterdag en -maandag, door diverse teams waarschijnlijk ook doordeweeks ingehaald moeten gaan worden. Voor a.s. zondag staat er wel een volledige competitieronde op het programma, waarbij Ollandia thuis speelt tegen Odiliapeel/Braks Groep. Deze tegenstander heeft 3 punten minder dan Ollandia en zal er zondag dus alles aan doen om gelijk te komen. Het is dus aan Ollandia om dit te voorkomen en de voorsprong te verdubbellen en zal hiervoor weer vol aan de bak moeten. Het zal als team weer volop strijd moeten leveren en de tegenstander onder druk moeten zetten. Ook zal het verdedigend geen steken moeten laten vallen en aanvallend scherp moeten zijn en daarbij het vizier weer de juiste richting doel van de tegenstander moeten geven. Hopelijk levert dit dan de 3 punten op en kan er na afloop in de kantine bij de After Gameparty in carnavalleske sfeer extra worden nagenoten. In het weekend staat er ook voor de overige teams de volgende competitieronde op het programma, waarbij zaterdag Ollandia JO13 en JO17 ook een thuiswedstrijd spelen en zondagmorgen Ollandia 4 en 35+ eveneens op sportpark Ekkerzicht in actie komen. Naast het voetbal is er al donderdag 13/2 voor de liefhebbers rikken en kunnen alle dames en heren senioren, bij voorkeur carnavallesk verkleed, op donderdag 20/2 vanaf 19.30 uur deelnemen aan een Carnavals mix toernooi om de benen al vast los te maken voor Carnaval. Bij dit mixtoernooi is voetbal de bijzaak en staat gezelligheid en plezier voorop en kan er na afloop nabeschouwd worden in de kantine.
Ollandia senioren
Uitslagen:
Alles afgelast
Programma zondag 16/2:
Ollandia 1 – Odiliapeel.Braks Groep 1 14.30 uur
HVCH 7 – Ollandia 2 12.00 uur
Schijndel/De Wit 8 – Ollandia 3 10.00 uur
Ollandia 4 – Avesteyn 5  10.30 uur
Ollandia 35+1 – WHV 35+1 10.00 uur
VOAB VR1 – Ollandia VR1 11.00 uur
Ollandia jeugd.
Uitslagen:
Irene JO17-1 – Ollandia JO17-1 6-1
Geldrop JO13-3 – Ollandia JO13-1G 1-5.
Programma zaterdag 15/2:
Ollandia JO17-1 – Schijndel/De Wit JO17-3 14.30 uur
Ollandia JO13-1G – S.V. Brandevoort JO13-4G 12.30 uur
Wilhelmina JO10-7 – Ollandia JO10-1G 10.00 uur
Rikken bij Ollandia.
Donderdag 13/2 is er vanaf 20.45 uur voor alle liefhebbers weer de gelegenheid om een
avond gezellig te komen rikken in de kantine op sportpark Ekkerzicht. Hierbij zijn weer
mooie prijzen te winnen.

Comments are closed.