Ollandia op bezoek bij Fiducia.

23 februari 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij Fiducia.

Met het carnaval al weer achter de rug moet Ollandia zondagmiddag naar het aan de Blaarpeelweg 18 in De Rips gelegen sportpark De Blaarpeel. Het moet daar aan de aftrap staan voor de wedstrijd  tegen Fiducia. Al in 1937 werd er in de Rips al gevoetbald onder de naam RKVV De Rips, maar in 1945 werd dat officieel vastgelegd en werd de naam veranderd in Fiducia. Beide teams hebben, Fiducia (11) en Ollandia (12), intussen een behoorlijk achterstand in al gespeelde wedstrijden t.o.v. bijv. de koplopers Nieuw Woensel en WHV (15) en hebben een druk programma om het volledige competitieschema van 26 wedstrijden voor eind mei afgewerkt te hebben. Om niet nog meer midweekse wedstrijden te krijgen is het daarom van belang dat dat de wedstrijd zondag wel kan doorgaan. Ollandia zal zichzelf in deze wedstrijd moeten herstellen van de matige resultaten van de laatste wedstrijden en er dus vanaf de aftrap vol voor moeten gaan. Naast voetbal zal er  strijdlust gebracht moeten worden waarbij ook de scherpte niet mag ontbreken. Ook zal het vizier richting doel van de tegenstander weer scherp gesteld moeten om de punten mee naar Olland te kunnen nemen. De overige teams die moeten inhalen spelen zowel op zaterdag als zondag thuiswedstsrijden op sportpark Ekkerzicht, waarbij het zondagmorgen met Ollandia VR1, 3 en 4 druk bezet is. Supporters zijn natuurlijk weer bij alle wedstrijden van harte welkom.

Ollandia senioren:

Programma zondag 1/3:

Fiducia 1 – Ollandia 1  14.30 uur

Ollandia 3 – Nijnsel/TVE Reclame 4  11.30 uur

Ollandia 4 – Avesteyn 5  10.30 uur

Ollandia VR1 – White Boys VR1  10.00 uur

 

Ollandia jeugd.

Programma zaterdag 29/2:

DVG JO10-3 – Ollandia JO10-1G  9.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.