Sportpark Ekkerzicht op slot t/m 28 april

11 maart 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Sportpark Ekkerzicht op slot t/m 28 april

Update 31 mrt 19:00 uur: vanuit de overheid is besloten dat de maatregelen die tot 6 april liepen verlengt worden t/m 28 april. Er zijn daarom geen activiteiten in welke vorm dan ook op ons sportpark t/m  28 april. Ook is door de KNVB bekend gemaakt dat het voetbalseizoen ten einde is er er geen kampioen en degradanten zijn. Iedereen start volgende seizoen in dezelfde competitie als dit seizoen.

Update 15 mrt 19:00 uur: vanuit de overheid is besloten dat alle sportaccommodaties, clubhuizen etc op slot moeten. Er zijn daarom geen activiteiten in welke vorm dan ook op ons sportpark t/m  april. Zodra er meer nieuws is zullen we dat via onze site vermelden.

Update 13 mrt 18:00 uur: Ollandia en Odisco hebben besloten om de eerder afgekondigde maatregelen inzake wedstrijden, trainingen en activiteiten te verlengen tot 31 maart. Dus tot die datum is alles afgelast. Dit is ook het advies van de RIVM en andere officiële instanties.

Ollandia heeft besloten, in samenspraak met ook Odisco, om alle trainingen tot en met maandag af te gelasten. De wedstrijden voor komende weekend zijn al door de bonden KNVB en de KNKB afgelast. Dit betekent ook dat de kantine de komende dagen gesloten zal zijn. Dit alles mede op advies van de officiële instanties.

Begin volgende week zullen er  eventueel aanvullende besluiten cq maatregelen bekend gemaakt worden.

Bestuur v.v. Ollandia en K.v. Odisco

Comments are closed.