Bericht van de voorzitter

18 maart 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Bericht van de voorzitter

Beste Ollandia vrienden,

Waar zijn we zo plots in beland?

Onze vaste trainingsavonden en wedstrijdweekenden worden van de ene op de andere dag ons ontnomen.

We worden geconfronteerd met het feit dat we als maatschappij kwetsbaar zijn als het noodlot toeslaat.

We bevinden ons in een ongekende situatie. We komen voor dilemma’s en vraagstukken te staan die niemand van ons eerder heeft meegemaakt. Een hele spannende en onzekere tijd waarin de volksgezondheid prioriteit nummer 1 is.

Het is even niet anders en het voornaamste is dat we de zaak zeer serieus nemen.

Ik wil jullie dan ook op het hart drukken om alle hygiëne maatregelen en andere voorschriften vanuit het RIVM op te volgen. Gezondheid staat voorop.

Ook voor Ollandia heeft de huidige stand van zaken verstrekkende consequenties. De hekken blijven gesloten voor trainingen, wedstrijden en andere activiteiten die zo vast in jullie agenda staan.

Een pilsje in de kantine voor een gezellig samenzijn zal voor een tijdje moeten worden uitgesteld en de onderlinge contacten tot een minimum beperkt.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik op de hoogte gesteld dat mogelijk de eerste gevallen van besmetting met het corona virus ook in Olland hebben plaatsgevonden.

Rede te meer voor ons allen om ons te houden aan de richtlijnen van de RIVM.

Mochten er wijzigingen komen ten gevolge van een versoepeling van de regels en/of beperkingen voor de sportverenigingen dan zullen wij u daar zo spoedig als mogelijk van op de hoogte stellen via de ons ter beschikking staande middelen, app, Ollandia site, enz.

Let goed op jezelf en elkaar,

Namens het bestuur van vv Ollandia,

Erik Huijbregts

Comments are closed.