Bericht vanuit de bestuurskamer

1 april 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Bericht vanuit de bestuurskamer

Beste Ollandia vrienden,

Nu de KNVB heeft besloten het amateurvoetbalseizoen ten einde te verklaren is er ook voor Ollandia een abrupt einde gekomen aan het seizoen 2019-2020. U zult begrijpen dat het bestuur van Ollandia met dit besluit al rekening had gehouden en respecteert.
Gezondheid staat  nog altijd voorop.

Consequentie van dit alles is wel dat de poort van ons sportpark en de deuren van onze kantine nog een periode gesloten moeten blijven.

Buiten het gemis van onze saamhorigheid op de zaterdagen en zondagen heeft het besluit ook organisatorische en financiële consequenties voor onze vereniging.

Het bestuur gaat met alle betrokken partijen bekijken om de schade zo veel als mogelijk te beperken en waar eventuele compensaties en of tegemoetkomingen mogelijk zijn.

Buiten dat willen we toch ook zo snel als mogelijk jullie weer allemaal treffen op ons sportpark om toch nog op een sportieve en leuke manier dit seizoen af te kunnen sluiten.

Dit uiteraard binnen de mogelijkheden die ons door het Rijk en de KNVB geboden wordt.

Zoals vele van jullie weten zal onze hoofdtrainer Bas van Engelen na dit seizoen afscheid nemen van Ollandia. Wij willen dit uiteraard niet met de stille trom laten verlopen. Door het bestuur zal dan ook gezocht worden naar een datum voor een mooi afscheid voor Bas met mogelijk dan weer een (vriendschappelijke) wedstrijd als aftrap van het feestje.

Wij willen jullie echter vooralsnog bedanken voor het afgelopen seizoen en voor het plezier dat we met ons allen weer beleefd hebben als voetballer, begeleider/trainer of supporter.

Het is even niet anders voor dit seizoen zit het erop maar wij willen jullie op het hart drukken om alle hygiëne maatregelen en andere voorschriften vanuit het RIVM op te volgen om deze crises zo kort als mogelijk te houden. Gezondheid staat voorop.

Wij hopen jullie dan ook allemaal het volgend seizoen weer in goede gezondheid  te treffen.

Pas goed op jezelf en elkaar.

Met sportieve groet

Namens het bestuur van vv Ollandia

Erik Huijbregts

Comments are closed.