Afsluiting van het seizoen voor de jeugd

31 mei 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Afsluiting van het seizoen voor de jeugd

Waar het seizoen normaal op een andere manier word afgesloten heeft het laatste gedeelte van het seizoen natuurlijk een hele andere wending gekregen door het corona virus. Dit mocht echter niet verletten dat de jeugd van Ollandia de afgelopen weken nog lekker heeft kunnen trainen voordat het einde van het seizoen definitief was. De jongste jeugd mochten weer lekker partijen, waarbij de oudere jeugd nog rekening gehouden moest worden met de 1,5 meter afstand.
Om toch een leuk einde aan het seizoen te maken werd er bij de Jo17 nog een speciale training geregeld. Danielle Jansen, eigenaresse van “D’aandacht”, kwam met ondersteuning van Rob van der Heijden en Carlo Siemons de jongens even flink afmatten met een heuse bootcamp.
Netjes op 1,5 meter afstand kwamen de zweetdruppeltjes rustig na boven en nu kunnen de mannen helemaal fit aan de zomer beginnen. Wil je meer weten over D’aandacht kijk dan op https://daandacht.nl/. Hieronder nog enkele leuke foto’s van de training.

 

Comments are closed.