"Sponsors in beeld"

13 juni 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor “Sponsors in beeld”

“Sponsors in beeld”
Tijdens de corona crisis liggen behoorlijk wat zaken stil. Gelukkig gaan er ook nog een hele hoop zaken wel door. De sponsorcommissie had als doelstelling om in het huidige seizoen (2019-2020) er voor te zorgen dat de sponsoren, waar v.v. Ollandia zo trots op is, weer goed in beeld te brengen.
Aan het begin van het seizoen zijn er 6 nieuwe reclame borden gehangen. Ook werden er enkele borden gerenoveerd. Het bord van onze stersponsor “De Wit Schijndel” werd uitgebreid en kreeg ook de gewenste look en uitstraling. Daarnaast werd het sponsorbord in de kantine vervangen en kwam er een grote TV in de kantine te hangen waar de sponsoren met grote regelmaat voorbij komen. Naast al deze projecten kwam er met de financiele steun van onze teamsponsor JR Graphics en onze hoofdsponsoren Houthandel Smetsers en Wouters Schijndel een schitterend nieuw scorebord.
Twee projecten stonden er nog op de rol voor het einde van dit seizoen. Het veranderen van het sponsorbord buiten en geheel vernieuwen van de spelersgang.
Jan Roché (van JR Graphics) is de afgelopen tijd al flink aan de slag geweest en heeft het bord buiten vervangen en voorzien van een frisse look waar al onze hoofdsponsoren, stersponsoren, teamsponsoren en subsponsors goed op zijn te zien.

In de komende periode zal de gang voorzien worden van een nieuwe uitstraling. Hopelijk gaan we hier in het nieuwe seizoen met zijn alle van genieten.
Namens de sponsorcommissie bedanken we alle sponsoren voor hun vertrouwen in Ollandia.
Al onze sponsoren zijn te zien onder het kopje sponsoring.

Wilt u Ollandia financieel ondersteunen??
Neem dan contact op met Rob van der Heijden (06-30715670)

Nieuwe borden 2019-2020:
* Thomassen Timmerprojecten
* William Bekkers timmer- en Klusbedrijf
* Café D’n Toel
* Berry Markus Schilderwerken,
* Aannemersbedrijf Leenderts/ Van Gils en
* G Voets Timmer- en Renovatiewerken / Kapsalon en Schoonheidsalon Loes

Gerenoveerde borden 2019-2020:
* Forum Bouwmarkten (Kluswijs)
* Bavaria
* De Wit Schijndel

Comments are closed.