Nog zin om even wat te trainen!!

28 juni 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Nog zin om even wat te trainen!!

Komende weken worden de regels omtrent corona wat versoepelt. Voor Ollandia reden om, voordat de vakanties beginnen, nog even een paar keer aan de conditie te werken en dat moment ook te benutten om elkaar weer eens te zien. De selectie is al een aantal weken bezig met trainen en op 9 en 16 juli kunnen ook de lagere teams trainen en nadien gezellig in de kantine even nakletsen.. wel onder de maatregelen die bij corona horen!!

9 juli: 19.30 uur trainen lagere teams
19:45 uur trainen selectie

16 juli: 19.30 uur trainen lagere teams
19:45 uur trainen selectie

Klik hier voor het voorbereidingsprogramma voor het nieuwe seizoen

Technische Commissie Ollandia

Comments are closed.