Onderzoek samenwerking Ollandia Odisco van start

1 september 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Onderzoek samenwerking Ollandia Odisco van start

 

 

 

Donderdag 27 augustus hielden beide clubs een algemene ledenvergadering op sportpark Ekkerzicht. Odisco in een speciale partytent en Ollandia onder de overkapping bij de kantine. Dus beide corona-proof. Rond de klok van halftien konden beide voorzitters elkaar mededelen dat er zowel bij Ollandia als bij Odisco unaniem was ingestemd om met het onderzoek naar samenwerking van start te gaan. Hierop werd al vooruit gelopen doordat de leden van Odisco in de kantine van Ollandia gezellig na kwamen borrelen. Ook hadden zich al enige gegadigden voor de onderzoekscommissie gemeld. Deze onderzoekscommissie zal de samenwerking verder vorm gaan geven. Binnenkort hopen we hiertoe een startoverleg te hebben met de besturen van de beide clubs, de onderzoekscommissie, de beide landelijke bonden KNVB en KNKB en de gemeente Meierijstad. Wordt vervolgd.

De besturen van v.v. Ollandia en Odisco

Comments are closed.