De jeugdafdeling heeft jouw hulp nodig!

1 november 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor De jeugdafdeling heeft jouw hulp nodig!

Beste leden en ouders van (jeugd)leden,

Het seizoen is ondanks alle strubbelingen door het corona virus al verschillende maanden bezig. In die maanden is het de technische commissie jeugd niet gelukt om voor alle functies iemand te vinden. Er zijn dan ook verschillende vacatures vrij die onderaan het bericht worden vermeld. Zou jij iets voor de jeugd willen betekenen?? Meld je dan bij de technische commissie jeugd (te weten Carlo Siemons, Rinus Vervoort, Rob van der Heijden en Martijn Merks). Kun je niet wekelijks, geen probleem. In goed overleg met de TCJ is er altijd een mauw aan te passen en bijvoorbeeld 1x in de zoveel weken een team te ondersteunen.

Vacatures bij de jeugdafdeling:

* Grensrechter Jo-14 (zaterdag)

* Teamleider Jo-8 (zaterdag)

* Assistent trainer Jo-14 (dinsdag)

* Assistent trainer Jo-14 (donderdag)

* Scheidsrechter op zaterdag

Comments are closed.