Ollandia jeugd sluit 1e seizoenshelft af

16 december 2020, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia jeugd sluit 1e seizoenshelft af
De eerste helft van het seizoen zit erop. Het is helaas niet zo gelopen als we gehoopt hadden en ook voor de komende maanden ziet het er nog niet rooskleurig uit qua sportwedstrijden. Gelukkig heeft de jeugd van Ollandia al die tijd wel goed door kunnen trainen.
Om de eerste helft toch op een leuke manier af te sluiten werd voor alle elftallen de zaal van de loop’r afgehuurd. De kleinste deden een leuk onderling partijtje, waarbij de ouderen deden voetvolleyen. Dit leverde enkele leuke beelden op.De Technische Commissie Jeugd wil alle sponsoren, leiders en trainers bedanken voor hun support en hulp.
We kijken er naar uit om er een leuke tweede helft van het seizoen van te maken.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een goed uiteinde.

Technische Commissie Jeugd v.v. Ollandia

Comments are closed.