Aanmelden voor digitale ledenvergadering

30 april 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Aanmelden voor digitale ledenvergadering

Beste leden,

Zoals jullie weten houden we op 11 mei om 20.00 uur een Algemene Ledenvergadering. Op dit moment denken wij dat de enige verantwoorde mogelijkheid om dit te doen is om digitaal te vergaderen. Dus via de computer. Wij willen iedereen vragen die digitaal mee wil vergaderen zijn of haar e-mailadres naarsecretaris@ollandia.nlte zenden. Dan ontvangt u van ons tijdig de link naar de digitale vergadering om deel te nemen. Graag voor woensdag 5 mei. Mocht het zo zijn dat er toch nog andere mogelijkheden toegestaan zijn voor 11 mei, dan komen we nog terug op hoe en waar we vergaderen, maar voorlopig is het digitaal.

 

Bestuur v.v. Ollandia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.