Afsluiting seizoen jeugd 2020-2021

1 juli 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Afsluiting seizoen jeugd 2020-2021

Afgelopen zaterdag was alweer de afsluiting van een bewogen jaar.
Net voor het sluiten van de markt besloot de KNVB toch nog om de regio cup te organiseren en hierdoor konden alle teams een aantal keer aan de bak om te laten zien wat ze dit jaar allemaal geleerd hadden.
Afgelopen weken werd in de Mooi rooi krant een heel artikel geweid aan het feit dat we bij Ollandia druk op zoek zijn naar leden voor zowel de jeugd als de senioren. De flyer die ook in de krant te zien was werd huis aan huis verspreid in Olland. Hierin stond ook de gratis kennismakingstraining voor voornamelijk de kleinste voetballers. Ollandia is er dan ook trots op dat afgelopen zaterdag 15 kleine voetballertjes hebben deelgenomen aan deze clinic die werd verzorgd door het nieuwe koningskoppel van ons trainingsgilde Berry Markus en Maarten van Hoof.
Foto’s van deze leuke trainings zijn onderaan dit bericht te vinden.
Nadat de wedstrijden van de regio cup waren gevoetbald werd er per team penalty geschoten om te bepalen wie de beste 3 schutters waren per team. Deze namen het vervolgens via het piramide schema tegen elkaar op. Uiteindelijk wist Willem van Kessel aan het langste eind te trekken en kwam hij als grote winnaar van de penaltybokaal uit de bus. Nummer twee was Tijn Timmermans. De troostfinale werd gewonnen door Sem Burghout. Op de foto’s zijn alle teamwinnaars te zien, te weten Willem van Kessel (Jo17), Teun Hagelaars (Jo14), Finn van Roosmalen (Jo10), Justin van Crey (Jo8) en Bram van Hoof (Mini’s). We bedanken de keepers van onze seniorenteams voor het ondersteunen bij deze geslaagde dag. Direct na het schieten van de strafschoppen kregen alle teams door Ollandia een frietje met snack aangeboden. Hierdoor konden we dit rare seizoen toch nog op een leuke manier afsluiten. De activiteiten commissie en technische commissie kijkt uit naar volgend jaar. Tot snel.

Comments are closed.