Een nieuwe vereniging vraagt om een nieuw bestuur!

22 augustus 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe vereniging vraagt om een nieuw bestuur!

Nu de verenigingen kv Odisco en vv Ollandia gaan fuseren, zullen er heel wat zaken moeten worden opgepakt, geregeld en worden ondernomen.

De zittende besturen zijn maandag 26 juli bij elkaar geweest om, samen met de commissievoorzitters van de 3 adviesgroepen, de stappen welke tot nu toe zijn gezet te evalueren. Uiteraard met als inzet “Hoe nu verder”?

Buiten het feit dat iedereen zeer tevreden was over het instemmen van de leden voor de fusie was er ook teleurstelling te constateren over het feit dat de verbouwing van de kantine iets vooruit is geschoven.

Unaniem was men echter van mening dat dit het meest geschikte moment is om een nieuw bestuur te formeren uit de beide verenigingen. Alle zittende bestuursleden hebben dan ook aangegeven zich terug te trekken als bestuurslid. Uiteraard zijn zij bereid om, indien gewenst, de nieuwe bestuursleden bij te staan in deze belangrijke maar ook zeker uitdagende tijd. En misschien zijn er ook een aantal zittende bestuursleden die zich verkiesbaar stellen? Iedereen is vrij om zich aan te melden.

Onze oproep is dan ook aan u allen ”Durft u de uitdaging aan om zitting te nemen in het nieuwe bestuur van Ollands grootste vereniging”?

Weet wel dat er een mooie uitdaging ligt die nog geheel ingekleurd moet gaan worden en waarbij jij het kleurpotlood in handen kunt krijgen. Weet ook dat de uitdaging is voortgekomen uit twee kerngezonde verenigingen, zowel organisatorisch als financieel.

Dus bij deze “Wie gaat de uitdaging aan”?

Wij, de beide zittende besturen, hopen op flink wat aanmeldingen zodat we tenminste een bestuur kunnen formeren van 7 personen.

Dus in dit geval bij twijfel WEL doen!

Maak uw interesse kenbaar bij een van de bestuursleden van beide verenigingen.

Comments are closed.