Ollandia van start in bekertoernooi

30 augustus 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia van start in bekertoernooi

Na een, vanwege corona en vakantieperiode, moeizame voorbereiding is het voetbal in het voorbije weekend met de strijd om deMooiRooi schaal weer begonnen. Ollandia gaat nu verder in de voorbereiding met het KNVB bekerprogramma, waarin het een 3-tal pittige tegenstanders treft. Op a.s. zaterdag 4/9 begint Ollandia om 18.00 uur thuis derdeklasser Schijndel, op zondag 12/9  gevolgd door een uitwedstrijd tegen vierdeklasser Stiphout Vooruit. Als afsluiting van de poulewedstrijden staat er dan op zondag 19/9 de thuiswedstrijd tegen vierdeklasser WEC geprogrameerd. Hierna gaat de competitie dan weer van start met een uitwedstrijd tegen DEES. Ook voor Ollandia 2 en 3 gaat zondag 5/9 het bekerprogramma van start. Hierin moet Ollandia 2 a.s. zondag thuis aantreden tegen Rhode, gevolgd op 12/9 uit tegen DVG en op 19/9 thuis tegen Nijnsel/TVE reclame. Ollandia 3 speelt op a.s. zondag uit tegen Rhode, op 12/9 thuis tegen DVG en op 19/9 uit tegen Nijnsel. Voor de Ollandia jeugd zijn de trainingen ook weer begonnen en op 11/9 beginnen ook zij met hun bekerprogramma. Op zaterdag 4/9 speelt Ollandia JO11-1 al wel een oefenwedstrijd uit tegen Rhode

Bij deze wedstrijden zijn supporters van harte welkom, maar dienen de geldende coronaregels wel te worden nageleefd. Laten we hopen dat het bekerprogramma een goede aanzet is voor een mooi en sportief voetbaljaar dat weer eens volledig uitgespeeld kan worden.

Ollandia senioren:

Programma:

Zaterdag 4/9:

Ollandia 1 – Schijndel/De Wit 1  18.00 uur.

Zondag 5/9:

Ollandia 2 – Rhode/VSB 9 10.30 uur

Rhode/VSB 35+1 – Ollandia 3 10.00 uur.

Comments are closed.