Ollandia kansloos tegen Schijndel

5 september 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia kansloos tegen Schijndel

We wisten niet of ons electronisch scorebord de dubbele cijfers aankon!! Helaas weten we dat nu wel want volgens het scorebord was het 0-1 maar de harde werkelijkheid op het wedstrijdformulier was 0-11! Ollandia speelde vanaf de 1e minuut een kansloze wedstrijd omdat slordigheid, geen balvastigheid, en ontbrekende scherpte de boventoon vierde. Als je dan een 2 klasse hoger spelend team tegenkomt dat is het snel met je gedaan. Na 3 minuten stond er 0-2 op het scorebord en was Ollandia de rest van de wedstrijd nog met 10 spelers want Remco Voets wilde even de doelman spelen en kreeg daarvoor terecht rood. Vanaf dat moment was het verlangen naar het eindsignaal. Bij de rust hadden we een 0-8 score op het bord staan. Gelukkig was Ollandia na rust wat beter bij de les, speelde het wat feller en kwam met zelfs af en toe aan aanvallen toe. Voor Schijndel hoefde het allemaal niet meer zo nodig en kon Ollandia tot 10 minuten voor tijd de ruststand handhaven maar kreeg er toch nog 3 om de oren in de laatste 10 minuten. De trainer en spelers moeten de 1e helft maar gauw vergeten en zich vastklampen aan het half uur na rust en vandaar uit de komende weken weer het goede gevoel en vertrouwen krijgen. Komende zondag speelt Ollandia tegen 4e klasse Stphout Vooruit.

 

 

 

 

Comments are closed.