Opnieuw groot verlies Ollandia

12 september 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Opnieuw groot verlies Ollandia

Echt veel geleerd van de eerste grote nederlaag vorige week hebben we niet. Verdedigend zag het er allemaal maar matig uit en de ontbrekende scherpte en vechtlust maakte dat we opnieuw een stevige nederlaag moesten incasseren. Als we de komende weken niet het besef krijgen dat voetbal begint met werk- en vechtlust met daaraan gekoppeld scherpte dan gaan we een zware competitie tegemoet. Dat we kunnen voetballen lieten we ook op een aantal momenten zien zoals bij de eerst goal. Een schitterende combinatie over 4 schijven die begon bij Rob, met een ééntweetje tussen Robert en Stefan waarna laatstgenoemde de bal beheerst in het doel schoof. Voor Ollandia wist ook Robert Erven nog het doel te vinden met een penalty maar uiteindelijk stond er wel 9-2 op het scorebord, iets waar we niet trots op kunnen zijn en hopelijk ons voor schamen wat zal leiden tot revanchegevoelens de komende weken!

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.