Ollandia herstelt zich

20 september 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia herstelt zich

Ollandia moest in de laatste bekerwedstrijd aantreden tegen WEC. Na 2 grote nederlagen was Ollandia het aan zichzelf verplicht daar toch iets tegenover te zetten. En dan deed men voortvarend na het fluitsignaal van de scheidsrechter. Na 25 minuten stond er 4-0 op het scorebord en zagen we als trouwe supporters iets wat we zeker niet verwacht hadden. Voor de supporters enigzins verrassend begon trainer Maykel van Driel met Rob van der Heijden in de spits en waren Tom en Remco het verdedigende blok op het middenveld en was het de taak van Robert om zowel voor als achter te assisteren. En dat liep erg goed zoals de stand na 25 minuten liet zien. Het eerste doelpunt kwam op naam van Stefan die na een steekpass van Rob vrij voor de keeper kwam en beheerst afmaakte. De tweede goal was een eigen goal van WEC waarbij Stefan een strakke voorzet gaf op Rob die helaas over de bal maaide maar daardoor de tegenstander verrraste die de bal in eigen doel liep. De derde en vierde goal kwamen van de voet van Robert Erven die beide keren goed voorbereidend werk van Rob wist af te maken. Na deze stand werden de gemoederen iets meer verhit want WEC was natuurlijk not amused en stond tegen een behoorlijke, niet verwachte achterstand te kijken. Een paar gele kaarten voor beide partijen was het gevolg.

Na rust veranderde het beeld behoorlijk. Ollandia kwam onder druk te staan en moest in de 52e minuut met een mannetje minder verder want Tom had rood gekregen voor een lichte overtreding op het middenveld. Het was ook na rust dat de scheidsrechter er steeds meer een one man show van ging maken want zijn beslissingen waren soms onnavolgbaar met alle gevolgen van dien. Nadat Ollandia ook Rob van der Heijden moest wisselen i.v.m een blessure  in de 62e minuut werd het steeds zwaarder en wist WEC terug te komen tot 4-3. In de blessuretijd, die wel erg lang duurde, viel uiteindelijk ook nog de gelijkmaker. Een 4-0 voorsprong uit handen geven is nooit fijn maar gezien de omstandigheden en bekende oorzaken mocht Ollandia toch tevreden het veld afstappen. Het veldspel was vele malen beter in vergelijking met voorgaande wedstrijden en ook de felheid in het duel was veel groter en is ook nodig om wedstrijden te winnen. Komende zondag begint de competitie met een wedstrijd bij en tegen Dees uit Wintelre.

 

 

 

 

Comments are closed.